RAZPRODANO BERNINA 540

Šivalni stroj Bernina 540 z vezilnim modulom je odlična izbira za zahtevnejše profesionalne in hobi šivilje, ki bi svoji ustvarjalni žilici želele dati krila. Stroj je dovolj močan, hiter (do 1000 vbodov na minuto) in večjim vmesnim prostorom (220mm), da boste zmogli tudi večje projekte, da ne omenjamo izjemno širino šiva do 9mm.

Na voljo so vam številne funkcije za lažje in hitrejše delo s tem strojem. Naj naštejemo le nekatere: Inovativen, večji čolniček, velik barvni zaslon za enostavno upravljanje, ki pa je hkrati tudi »info točka«, avtomatski odrez niti; na voljo so vam številni uporabni šivi, 300 dekorativnih ter 12 vrst gumbnic za različne materiale in izdelke, 5 vrst abecede; z vezilnim modulom, ki je vključen v ceno pa se vaša kreativnost razširi tudi na svet vezenin.

K stroju je priloženih 5 šivalnih nogic, ki jih pospravite v lično omarico, ročka za prostoročni dvig tačke (FHS), šivalna mizica, torba za šivalni stroj. Z vezilnim modulom pa boste prejeli še 50 raznovrstnih vezenih motivov, ki so že pripravljeni, da jih izvezete. Za ljubitelje prešivanih (quilt) izdelkov pa se z dokupom BSR aparata lahko veselite brezhibno zašitih prešivank.

Stroj se prodaja v kompletu z vezilnim modulom: 3.747.73€   -27%   2.735,84€

Ob nakupu tega stroja pa vam podarimo še 20 kosov vezilnih sukancev MADEIRA 1000m po vaši izbiri in še 1 CD z vezenimi motivi prav tako po vaši izbiri!

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.