O nas

S servisno dejavnostjo (popravila in vzdrževanje šivalnih strojev) smo se pri firmi Singer service začeli resno ukvarjati že pred 50. leti. Najprej smo začeli sodelovati s koncernom SINGER in bili po letu 1975 za Slovenijo tudi uradni servis za SINGER šivalne in pletilne stroje. V servisu stalno skrbimo za spremljanje novosti in usposabljanje serviserjev pri servisiranju novih produktov, ki jih proizvajalci zmeraj hitreje posodabljajo in nadgrajujejo.

1989 je bilo ustanovljeno podjetje Singer Service d.o.o., ki je v samostojni Sloveniji pričelo z uvozom šivalnih, likalnih in ostalih izdelkov.

Leta 1999 je firma Singer Service d.o.o. prevzela zastopstvo znamke Fappyco. To je znamka srednjega cenovnega razreda z zelo dobrim razmerjem med ceno in kakovostjo in je zelo priljubljena pri kupcih, ki želijo veliko stroja za zelo ugodno ceno.

Leta 2002 smo prevzeli še zastopstvo za Švicarsko znamko šivalnih strojev BERNINA, ki je znana po svoji kakovostni izdelavi in najnaprednejši tehnologiji, še posebno s svojimi vezilnimi stroji.

Poleg strojev pri nas najdete tudi vse pripomočke za šivanje in pletenje ter drobni material, kot so različni sukanci, zadrge, pritiskači, igle, volna, škarje in vse potrebno za vaše uspešno delo.

Vsakdo, ki se ukvarja s šivanjem potrebuje za popolno izdelavo obleke šivalni stroj s katerim sešije obleko, obšivni-overlock stroj, brez katerega v sodobnem času ni popolnih šivov saj se vsi stranski šivi izdelajo s tem strojem, ki vam prihrani veliko časa in da izdelku profesionalni videz, kajti ta stroj s štirimi ali petimi nitmi zašije, obšije in odreže odvečen material na robu šiva.

Na šiviljskem modelu (PUPI), ki se popolnoma nastavi vašim meram lahko točno sešijete obleko brez kakršnekoli pomoči, kot ste jo morali imeti do sedaj pri pomerjanju obleke. Na tem šiviljskem modelu se zelo enostavno zabucka tudi spodnji rob obleke. Nenazadnje je potreben likalni stroj, da pa bi likali in še posebno lepili podlogo na obleko kakovostno in hitro potrebujete likalno prešo z uparjalnim sistemom, s katero lahko likate sede brez bolečin v hrbtenici in predvsem kakovostno, ki vam pri SINGER-jevih prešah nudita obe kovinski grelni plošči, uparjalnik za paro in velika moč.

Tudi kupci šivalnih strojev se čedalje bolj zavedajo, da je kakovostni servis in tradicija blagovne znamke še kako pomemben dejavnik pri nakupu novega stroja in se čedalje bolj premišljeno odločajo za nakup Šivalnega stroja in poizvejo ali ima ta tradicijo in vso nadaljno podporo uporabniku, kar je zelo pomembno.

Nenazadnje stroja ne kupimo samo za par let zato je pomembno, da izberemo stroj v specializirani prodajalni, kjer trgovec zna svetovati in predstaviti šivalni stroj in tudi primerno uvesti kupca v delo s samim strojem, kupcu pa mora biti tudi omogočeno in celo zaželeno preizkusiti več modelov strojev, kajti le tako lahko ve kteri stroj mu res ustreza...

Direktor podjetja: Anton Okorn

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.