Programska oprema

BERNINA programska oprema za vezenje:

Kombinirajte, uvozite ali pa ustvarite motive po izbiri – programska oprema za vezenje BERNINA vam prinaša nove metode ustvarjanja.

S programsko opremo za vezenje BERNINA boste ustvarjali z odlično natančnostjo, pri čemer se boste počutili popolnoma svobodne. Zmogljiva programska oprema BERNINA deluje na podoben način kot grafični program in vam omogoča da svoje zamisli spremenite v resničnost. Od prvega šiva naprej boste lahko predviteli svoje rezultate, izbrali pravilne niti, natisnili svoje motive in jih delili z drugimi. Programska oprema za vezenje BERNINA vam ponuja ustvarjalna orodja za vrhunske rezultate!

Programska oprema za vezenje BERNINA vam bo uresničila vaše šivalne sanje. Ustvarite izjemno lepe ''izrezljane'' vezenine, osebne etikete, monograme, elegantne robove in poljubne postavitve. Za izredno natančno delo uporabite svoj šivalni ali vezilni stroj BERNINA. Programska oprema za vezenje BERNINA vam nudi tudi uporabniku prijazna orodja za prostoročno risanje, digitaliziranje predlog in skic ter natančno namestitev, zrcaljenje in vrtenje motivov. Brezmejno, svobodno vezenje – s programsko opremo za vezenje BERNINA vi narekujete izgled vašega projekta.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.