Programska oprema

BERNINA programska oprema za vezenje:

Kombinirajte, uvozite ali pa ustvarite motive po izbiri – programska oprema za vezenje BERNINA vam prinaša nove metode ustvarjanja.

Komplet za vezenje obrob

Okrasite svoje projekte s številnimi privlačnimi robovi, ki jih najdete v kompletu za vezenje obrob BERNINA.

BERNINA EMBROIDERY SET + MEGA OKVIR

Za vezenje obrob na različnih izdelkih (oblačila, tekstil za gospodinjstvo, dekorativo in prte). Program vsebuje 30 vezenih motivov in 6 vogalnih. S programom natančno izračunate število in velikost vezenine glede na mere vašega blaga.

CENA: Za šivalno-vezilne modele 180,79€ -50% 90,40€

Vzorci za šivanje

Vzorci za okrogle, ovalne in pravokotne obrobe. Z obrobami boste svoje projekte olepšali in jih s tem ustvarili še bolj edinstvene ter prefinjene.

Vezenje prtov

S pomočjo navodil in predlogov ustvarite edinstvene namizne prte in prtičke. Olepšajte tudi rokave in reverje. S programsko opremo za izračun obrobe bodo vsi robovi naravnost odlični!

Kape in šali

Programska oprema za izračun robov vam pomaga izračunati število potrebnih šivov in položaj motivov. Tako bo šivanje robov postala mala malica!


Vsi motivi vzorcev enostavno in hitro pregledni. Komplet za vezenje obrob je na voljo tudi z Mega vezilnim obročem.

Najmanjše sistemske zahteve za vaš (PC):

  • Operacijski sistem Microsoft® Windows® 2000/XP ali novejši
  • Ločljivost 1024 x 768 s 65,000 barvami
  • 500MHz procesor
  • 256MB RAM
  • 200MB prostora na trdem disku
  • Priključek USB
  • Pogon CD-ROM ali DVD

Opomba: Nekateri modeli in dodatki morda niso na voljo v Sloveniji. Pridržujemo si pravico do sprememb funkcij in modelov.

BERNINA USB Z VEZENIMI MOTIVI

v več zapisih za različne znamke šivalnih strojev

CENA: Za šivalno-vezilne modele 105,90€ -55% 47,65€

BERNINA CUTWORK SOFTWARE

CENA: Za šivalno-vezilne modele 329,00€ -50% 164,45€

VBODNA PLOŠČA ZA »CUTWORK« TEHNIKO IN ZA RAVNO ŠIVANJE

CENA:

Za modele: AURORA 430,440QE, ARTISTA630 24,90€ -50% 12,45€
Za modele: AURORA 435,450, ARTISTA640 23,90€ -50% 11,95€

IGLA, NADOMESTNA za »cutwork« tehniko

CENA: Za vse BERNINA modele 19,90€ -50% 9,95€

S programsko opremo za vezenje BERNINA boste ustvarjali z odlično natančnostjo, pri čemer se boste počutili popolnoma svobodne. Zmogljiva programska oprema BERNINA deluje na podoben način kot grafični program in vam omogoča da svoje zamisli spremenite v resničnost. Od prvega šiva naprej boste lahko predviteli svoje rezultate, izbrali pravilne niti, natisnili svoje motive in jih delili z drugimi. Programska oprema za vezenje BERNINA vam ponuja ustvarjalna orodja za vrhunske rezultate!

Programska oprema za vezenje BERNINA vam bo uresničila vaše šivalne sanje. Ustvarite izjemno lepe ''izrezljane'' vezenine, osebne etikete, monograme, elegantne robove in poljubne postavitve. Za izredno natančno delo uporabite svoj šivalni ali vezilni stroj BERNINA. Programska oprema za vezenje BERNINA vam nudi tudi uporabniku prijazna orodja za prostoročno risanje, digitaliziranje predlog in skic ter natančno namestitev, zrcaljenje in vrtenje motivov. Brezmejno, svobodno vezenje – s programsko opremo za vezenje BERNINA vi narekujete izgled vašega projekta.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.