Programska oprema za vezenje 7 – EditorPlus

BERNINA Programska oprema za vezenje 7 – posebno vaša

BERNINA Programska oprema za vezenje 7: sedaj združljiva z operacijskim sistemom Windows 10

Z novo posodobitvijo V7.0T je programska oprema za vezenje združljiva z operacijskim sistemom Windows 10.

Funkcijo samodejnih nastavitev blaga smo nadgradili in jo sedaj lahko ročno vklopite in izklopite. Vezenje bo postalo lažje, kakovost šivov se bo izboljšala, nastavitve pa se bodo prilagodile izbranim tkaninam.

Brezplačno si lahko prenesete tri različne snežinke in funkcijo tudi sami preizkusite. Ti motivi prostostoječih čipk nimajo podloge iz šivov. Druge podobne motive za vezenje lahko najdete na povezavi embroideryonline.com.

Informacije o Posodobitvi V7.0T

Spodnja datoteka zip vključuje tri brezplačne motive za vezenje, podatke o namestitvi in različici posodobitve ter nadaljna pojasnila za samodejno nastavitev tkanin.

Zip-File V7.0T

S programsko opremo BERNINA za vezenje 7 EditorPlus enostavno ustvarite edinstvene vezilne projekte z različnimi možnostmi črk. Spreminjajte barve vaših izdelkov z barvnim krogom, ustvarite in urejujte motive s samodejno digitalizacijo.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.