Programska oprema za vezenje 7 – nadgradnja za EditorPlus/ EditorLite in posodobitev

Programske opreme za vezenje 7 – nadgradnja za EditorPlus/ EditorLite

BERNINA Programska oprema za vezenje 7 vam omogoča, da prejšnjo različico programa EditorPlus/ EditorLite nadgradite v celotno različico Programske opreme za vezenje BERNINA 7 DesignerPlus.

DesignerPlus 7 popelje vezenje naravnost v drugo dimenzijo s svojimi inovativnimi funkcijami, kot so Stumpwork, Trapunto, izbočeni napisi in vezenje Punchwork. S posodobitvijo 7 boste Programsko opremo za vezenje (različico 4, 5 ali 6) posodobili na različico 7 (npr. EditorPlus 6 na EditorPlus 7 ali iz DesignerPlus 6 na DesignerPlus 7).

Ne glede na izbrani način, boste zelo uživali ob uporabi novih funkcij Programske opreme za vezenje BERNINA 7. Za več informacij se obrnite na vašega prodajalca šivalnih strojev BERNINA.

BERNINA Programska oprema za vezenje 7 – Nadgradnja

Z inovativnimi funkcijami BERNINA Programske opreme za vezenje 7 uživajte ob vezenju kot še nikoli! DesignerPlus 7 popelje vezenje naravnost v drugo dimenzijo s svojimi inovativnimi funkcijami, kot so Stumpwork, Trapunto, izbočeni napisi in vezenje Punchwork. EditorPlus 7 vključuje posodobljen barvni krog, carving, CorelDraw® Essentials X6 in še več!

Kako nadgraditi/posodobiti

Z jasnim diagramom vam bomo pomagali najti primerno nadgradnjo ali posodobitev za vašo Programsko opremo za vezenje BERNINA 7. Tukaj boste izvedeli o zahtevah in kako nadaljevati.

Download

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.