Programska oprema za vezenje Designer Plus Različica 6

BERNINA Programska oprema za vezenje Designer Plus Različica 6

S programsko opremo za vezenje BERNINA boste ustvarjali z odlično natančnostjo, pri čemer se boste počutili popolnoma svobodne pri načrtovanju motiva.

Samodejna digitalizacija slike

Preden začnete z delom, lahko s BERNINA Programsko opremo za vezenje 6 samodejno digitalizirate umetniška dela in jih poljubno urejate. Skenirate lahko risbe, slike in oblikovne skice ter jih uporabite za vezenje. Za to ne potrebujete predhodnega znanja o formatih slik, saj bo program samodejno pretvoril vse slike v pravilni format, tako da se bodo lahko prikazale na vašem vezilnem stroju.

Oblikovanje in monogrami za vezenje

BERNINA programska oprema za vezenje vam omogoča, da oblikujete in urejate elegantne monograme. Ne boste več potrebovali predlog ali vezilnih motivov od drugih. Ustvarite in poljubno spreminjajte monograme ter oznake. Opremite jih s privlačnimi obrobami, okraski in robovi ter jih z vašim vezilnim strojem BERNINA natančno izdelate. Programska oprema za vezenje vam omogoča popolno svobodo pri ustvarjanju vaših projektov. Vaši izdelki bodo nosili vaš pečat, kot izvirno umetniško delo.

Izvezite privlačne reliefne vizualne učinke

Ustvarite magične reliefne učinke, da bo vaše delo izgledalo, kot če je bilo izrezljano. Ustvarite čudovite vzorce, ki bodo svetlobo odbijali v različne smeri ter s tem izrazili teksturo vaših izdelkov. Nad svojimi vrhunskimi, strokovnimi rezultati boste navdušeni, za njih pa se boste zahvalili svojemu vezilnemu stroju BERNINA. Ustvarjanje ‘‘izrezljanih šivov‘‘ je mala malica. Preprosto izberite želeno mesto in dodajte učinek ‘‘izrezljan‘‘. Delo boste nato opravili z veliko natančnostjo, ki vam bo prineslo vrhunske rezultate.

Modeli z orisnimi učinki

Z edinstveno funkcijo orisa-obšiva Programske opreme za vezenje BERNINA boste svojim projektom lahko dodajali privlačne robove in orise.
Funkcija vam omogoča uporabo številnih orisnih šivov – izberite tistega, ki vam je všeč in kliknite z računalniško miško. Nič ni bolj enostavnega kot ustvariti oris, ki sledi orisu motiva za vezenje. Programska oprema za vezenje BERNINA vam zagotavlja natančne in privlačne orise vaših motivov.

Prostoročno risanje še nikoli ni bilo tako enostavno

BERNINA Programska oprema za vezenje V6 vključuje orodja za prostoročno risanje, ki vam omogočajo, da hitro in enostavno narišete zaprte oblike, črte itn. Ko končate risati, preprosto izberite želeni oris in barvo! S programsko opremo za vezenje BERNINA lahko oblikujete očarljive motive in učinke ter jih ustvarite s svojim vezilnim strojem BERNINA. Močno ustvarjalno orodje za tiste, ki želijo svoje ideje spremeniti v vrhunske vezenine.

Prešivanje (Quilting) s Programsko opremo za vezenje V6

Program za prešivanje, ki je vključen v BERNINA Programsko opremo za vezenje V6, vam omogoča, da svoj projekt oblikujete kar na računalniku in si ustvarite končno predlogo. Oblikujete in nastavljate lahko vzorce tkanin in njihovo postavitev ter vezilne motive. S funkcijo predogleda si lahko že pred začetkom dela ogledate rezultate, jih ocenite ter primerno uredite. Tako boste prihranili čas in material, poleg tega pa boste ves imeli nadzor nad končnim rezultatom. Svoj projekt lahko tudi shranite in ga kadarkoli ponovno uporabite.

Program za prešivanje je vgrajen v DesignerPlus in EditorPlus.

Pomembno obvestilo glede BERNINA Programske opreme za vezenje 6

Podjetje Microsoft je izdalo servisni paket za operacijski sistem Windows® 8. S tem paketom bo operacijski sistem Windows® 8 samodejno posodobljen na različico 8.1.

Windows® 8.1 
Prosimo upoštevajte, da BERNINA Programska oprema za vezenje 6 ne bo delovala na operacijskem sistemu Windows® 8.1.

V kolikor želite BERNINA Programsko opremo za vezenje 6 uporabljati na operacijskem sistemu Windows® 8.1, jo morate nadgraditi v različico 7. Če želite to storiti, vam ni potrebno namestiti Programske opreme za vezenje 6. Vse kar potrebujete je ključ (dongle), ki ga uporabite pri namestitvi Programske opreme za vezenje 6.

Opomba:
Nekateri modeli in dodatki morda niso na voljo v Sloveniji. Pridržujemo si pravico do sprememb funkcij in modelov.

Programska oprema za vezenje Designer Plus različica 6

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.