Posodobitev Programske opreme za vezenje 6

Posodobitev Programske opreme za vezenje 5-6

Posodobitev za BERNINA Programsko opremo za vezenje 5-6 vam nudi številne nove ustvarjalne funkcije.

Izboljšana meni in delovanje

S posodobitvijo BERNINA Programske opreme za vezenje 5-6 je natančno vezenje veliko bolj ergonomično in preprosto. Uporabniški vmesnik programske opreme smo skrbno pregledali, da bi izboljšali dostop do številnih uporabnih funkcij.  Posodobitev 5-6 za Programsko opremo za vezenje BERNINA vam ponuja še dodatne uporabne funkcije, kot so pregledna navodila za uporabo in praktični nasveti, ki se pokažejo ob vsakem zagonu programa. Vaš vezilni motiv lahko vidite v programu Windows Explorer. Vezenje še nikoli ni bilo tako enostavno!

Nove funkcije vezenja in abeced

Posodobitev BERNINA Programske opreme za vezenje 5-6 vam nudi številne nove ustvarjalne funkcije. Program vključuje nove abecede in izboljšano spodsekavanje (prilagoditev razmika posameznik črk) za bolj dosledni in natančni videz izdelka.  Nove zmogljivosti programa vam omogočajo, da enostavneje in bolj učinkovito prilagajate ter ustvarjate monograme, namizne prte, etikete in še veliko več. Posodobitev BERNINA Programske opreme za vezenje – širite svoje ustvarjalno področje in ustvarite vrhunske izdelke.

Novi vzorci za šivanje in učinki

Posodobitev BERNINA Programske opreme za vezenje 5-6 vam prinaša širok izbor novih učinkov in vrsto šivov, s katerimi boste na projektih pustili svoj osebni pečat. Vključuje številne nove učinke, kot so ”izrezljani”, dekorativni in valoviti šivi ter številni drugi. BERNINA Programska oprema za vezenje 5-6 vam bo odprla nova obzorja domišljije na področju šivanja in vas navdihnila s številnimi izvirnimi stvaritvami. Presenečeni boste, kaj vse lahko storite s svojim šivalnim in vezilnim strojem BERNINA.

Več možnosti urejanja in predogled funkcij

Posodobitev BERNINA Programske opreme za vezenje 5-6 vam prinaša še več svobode pri urejanju, shranjevanju, arhiviranju in tiskanju vaših motivov. Nova različica programa vam omogoča, da poljubno usmerjate, spreminjate in preoblikujete vaše motive. Z barvnim krogom lahko še bolj preprosto in natančno izbirate primerne barve. Seznam predmetov vam omogoča hiter in enostaven dostop do posameznih predmetov vašega motiva. Predmetom za vezenje lahko spreminjate velikost in jih sedaj tudi povečate ter si jih podrobno ogledate. To vam omogoča še dodaten nadzor nad končnim rezultatom.

Izboljšane grafične funkcije

BERNINA Programska oprema za vezenje 5-6, vam nudi veliko novih funkcij za urejanje, pretvarjanje in shranjevanje različnih grafičnih oblik. V načinu Art Canvas obstajajo nove funkcije za ustvarjanje in spreminjanje motivov: vnaprej določene grafične oblike, možnost vstavljanja besedil in orodje za prostoročno risanje, ki vam omogoča, da oblikujete in spreminjate vaše motive ter jih shranite v poljubni obliki.  V kolikor pa želite ustvariti motive na papirju, pa lahko s programsko opremo vaše risbe preprosto skenirate in digitalizirate ter jih nato urejate, jim spreminjate velikost, položaj in jih kombinirate z drugimi motivi.

Pomembno obvestilo glede BERNINA Programske opreme za vezenje 6

Podjetje Microsoft je izdalo servisni paket za operacijski sistem Windows® 8. S tem paketom bo operacijski sistem Windows® 8 samodejno posodobljen na različico 8.1.

Windows® 8.1 
Prosimo upoštevajte, da BERNINA Programska oprema za vezenje 6 ne bo delovala na operacijskem sistemu Windows® 8.1.

V kolikor želite BERNINA Programsko opremo za vezenje 6 uporabljati na operacijskem sistemu Windows® 8.1, jo morate nadgraditi v različico 7. Če želite to storiti, vam ni potrebno namestiti Programske opreme za vezenje 6. Vse kar potrebujete je ključ (dongle) pri namestitvi Programske opreme za vezenje 6.

Opomba:
Nekateri modeli in dodatki morda niso na voljo v Sloveniji. Pridržujemo si pravico do sprememb funkcij in modelov.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.