Programska oprema za vezenje (Editor Plus) različica 6

Programska oprema za vezenje (Editor Plus) različica 6

Programska oprema za vezenje različica 6 (Editor Plus) vam nudi široko paleto različnih funkcij za vaše vezilne in prešivne projekte.

Enostavna in učinkovita uporaba

Vezenje še nikoli ni bilo tako enostavno! BERNINA Programska oprema za vezenje V6 (Editor Plus) vam nudi številne uporabne funkcije, s katerimi je vezenje še bolj zabavno in preprosto. Nov izboljšan uporabniški vmesnik, ki vam omogoča hiter dostop do vseh pomembnih funkcij, lahko poljubno prilagajate vašim potrebam. Kadar je potrebno, vam bodo jasna navodila razložila uporabo funkcij in uporabniškega vmesnika ter vas hitro seznanila z vsemi raznolikimi funkcijami programske opreme. Ob vsakem zagonu programa se bodo pokazali uporabni nasveti, ki vas bodo še dodatno seznanili z zmogljivostmi BERNINA Programske opreme za vezenje V6 (Editor Plus). Tako se boste ob vsaki uporabi šivalnega stroja naučili nekaj novega.

Edinstvene vsestranske funkcije za urejanje

BERNINA Programska oprema za vezenje V6 (Editor Plus) vam nudi neskončno možnosti za spreminjanje vaših modelov. Spreminjajte jim velikost, barve, jih zavrtite, zrcalite ali pa preoblikujte in kombinirajte. Tako boste popolnoma svobodni pri ustvarjanju vašega projekta. S svojim vezilnim strojem BERNINA boste ustvarili projekte, ki bodo nosili vaš osebni pečat. Programska oprema za vezenje V6 BERNINA (Editor Plus) vas bo podpirala ob ustvarjanju in delu z že obstoječimi modeli in vašimi popolnoma novimi modeli.

Številni vzorci za šivanje in učinki

Tudi izkušeni vezilci bodo navdušeni nad veliko izbiro različnih šivalnih vzorcev in učinkov, ki jih nudi BERNINA Programska oprema za vezenje V6 (Editor Plus). Urejate in spreminjate lahko modna, teksturna in vzorčna polnila. Program vključuje tudi šive za teksturirane robove in valovite učinke, s katerimi lahko olepšate svoje projekte ali preizkusite nove ustvarjalne tehnike. BERNINA Programska oprema za vezenje V6 (Editor Plus) bo s svojimi vestranskimi funkcijami navdušila tudi izkušene vezilce.

Oblikujte in digitalizirajte z lahkoto

BERNINA Programska oprema za vezenje V6 (Editor Plus) vam nudi številne vsestranske funkcije za vezenje. Izbira je vedno vaša: delate lahko  z vezilnimi motivi iz vaše stare zbirke ali pa ustvarite popolnoma nove. Tako kot običajni grafični programi, tudi BERNINA Programska oprema za vezenje V6 (Editor Plus) daje prosto pot vaši domišljiji z uporabo vnaprej določenih oblik ali predmetov, ki jih ustvarite z orodjem za prostoročno risanje. Prav tako lahko skenirate skice in risbe na papriju: program vaše skice in risbe samodejno digitalizira in vam omogoči, da jih poljubno urejate in shranite. Odlična izbira za tiste, ki svoje skice raje narišejo na papir, kot pa na računalnik!

Številne funkcije za prešivanje

Tudi prešivovalci (quilterji) bodo navdušeni nad BERNINA Programsko opremo za vezenje V6 (Editor Plus), saj jim prinaša širok izbor močnih orodij za oblikovanje in šivanje vrhunskih motivov. Ustvarite svoje velikosti kvadratov, jih zrcali in vrtite, namestite robove itd. Navdušeni boste nad enostavnostjo dela! Tudi postavitev diamantnih kvadratov ne bo več težava – z izredno uporabno funkcijo predogleda, boste pred začetkom dela lahko natančno pregledali podrobnosti svojega motiva. Z BERNINA Programsko opremo za vezenje V6 (Editor Plus) bo projekt ves čas pod vašim nadzorom, poleg tega pa ga boste lahko tudi spreminjali in prilagajali.

Pomembno obvestilo glede Programske opreme za vezenje 6 BERNINA

Podjetje Microsoft je izdalo servisni paket za operacijski sistem Windows® 8. S tem paketom bo operacijski sistem Windows® 8 samodejno posodobljen na različico 8.1.

Windows® 8.1 
Prosimo upoštevajte, da BERNINA Programska oprema za vezenje 6 ne bo delovala na operacijskem sistemu Windows® 8.1.

V kolikor želite Programsko opremo za vezenje 6 BERNINA uporabljati na operacijskem sistemu Windows® 8.1, jo morate nadgraditi v različico 7. Če želite to storiti, vam ni potrebno namestiti Programske opreme za vezenje 6. Vse kar potrebujete je ključ (dongle) pri namestitvi Programske opreme za vezenje 6.

Opomba:
Nekateri modeli in dodatki morda niso na voljo v Sloveniji. Pridržujemo si pravico do sprememb funkcij in modelov.

Programska oprema za vezenje Editor Plus različica 6

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.